Friday, July 15, 2016

Didelė krūtinė - ne tik džiaugsmas

Kol dauguma moterų svajoja apie didesnes krūtų apimtis, kitos moterys ieško būdų kaip krūtinę sumažinti. Mažinti krūtinę norisi dėl nuolatinio svorio, tempiančio žemyn, skausmų, odos šutimų ir kitų didelių krūtų sukeliamų problemų, apie kurias mažesnės krūtinės savininkės, svajojančios apie didesnius dydžius, nė nesusimąsto.
Krūtų mažinimas atliekamas šalinant perteklinius audinius ir odą, kartais mažinama ir areolė. Visgi, ne visada reikia mažinti krūtinę, kartais gana tik ją pakelti, tačiau tai galioja tik tuo atveju jei mažinimo priežastis nėra skausmai ar ribotos judėjimo galimybės (sportuoti, aktyviai dirbti ir kt.), o tik estetika. Visgi, kur kas dažniau krūtinė ir mažinama, ir pakeliama - tokiu būdu gaunamas tikrai puikus rezultatas.
Įdomu tai, jog didelė krūtinė gali lemti ne tik pačios krūtinės skausmus, bet taip pat ir skausmą stuburo srityje, dėl tempimo ir spaudimo gali netgi suktis galva ar ją skaudėti (dažnai kaltinama migrena, nuovargis, nors iš tiesų priežastis slypi kur kas akivaizdesnėje vietoje).
Didelių krūtų savininkės puikiai žino, jog bėgiojimas joms nėra tinkama rytinė ar vakarinė mankšta, apribojamos galimybės ir įvairios sporto šakose, tad neretai ima neviltis, kai kurios suserga net depresija ir tai kur kas didesnės bėdos nei turint mažą krūtinę.
Specialistai pernelyg didelėmis krūtimis laiko tas, kurių vienų sveria 1,5 kg. Tai iš tiesų didelis svoris, kurį tenka kas dieną su savimi nešioti, alinant stuburą ir didelę raumenų grupę. Svajojate apie didesnes krūtis? Įsidėkite papildomą svorį į liemenėlę ir pagalvokite ar tikrai to norite. Žinoma, tai ne visai tas pats, tačiau pradžioje įspūdis gali būti panašus.
Pašalinus krūtų audinių perteklių, sumažinus jų dydį iki normalaus galite būti neįprasta kurį laiką, tačiau vėliau galėsite mėgautis puikia savijauta, rečiau skųsitės galvos ar nugaros skausmu, džiaugsitės nauju gyvenimo etapu, atnaujinsite savo apatinio trikotažo skyrių! Argi ne puikus variantas yra krūtų mažinimas?

No comments:

Post a Comment